Αποτέφρωση

 
Αποτέφρωση
Πολίτης Δημήτριος | Γραφείο Τελετών Λευκάδα


Η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση. Το Γραφείο Τελετών “Πολίτης Δημήτριος” το οποίο εδρεύει στην Λευκάδα, σεβόμενο απόλυτα τις θρησκευτικές ή και προσωπικές πεποιθήσεις, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου.

Με την υπευθυνότητα και τον σεβασμό που μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται έτσι ώστε η αποτέφρωση της σορού να πραγματοποιηθεί με άψογο και αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό.

Τακτοποιούμαι όλα τα γραφειοκρατικά θέματα διεκπεραιώσεις ασφαλιστικές (έγγραφα, υπηρεσίες κ.α.) ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της σορού.

 


 

 
 
Είμαστε δίπλα σας
Η αποτέφρωση που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιείται στο κρεματόριο της Ελλάδας ή της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου και υπάρχουν διαθέσιμοι ειδικοί κλίβανοι αποτέφρωσης.

Αντιμετωπίζοντας με το δέοντα σεβασμό τον άνθρωπό σας, μεταφέρουμε με ειδική πολυτελή νεκροφόρα τη σορό του στον τόπο καύσης και δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια εάν επιθυμεί, να παρίσταται στη διαδικασία.

Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του, εξ' αίματος ή εξ' αγχιστείας, έως και τετάρτου βαθμού.

 


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λευκάδα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.