Οργάνωση Κηδειών

 
Οργάνωση Κηδειών
Πολίτης Δημήτριος | Γραφείο Τελετών Λευκάδα


Η απώλεια ενός αγαπημένου μας ανθρώπου είναι μια σκληρή πραγματικότητα, την οποία, δυστυχώς, όλοι μας αντιμετωπίζουμε κάποια στιγμή στη ζωής μας. Η τελετή στην οποία ουσιαστικά αποχαιρετούμε τον άνθρωπό μας αποτελεί ένα φόρο τιμής προς το πρόσωπό του και γι αυτό το λόγο απαιτεί κατάλληλη προετοιμασία, λεπτούς χειρισμούς και αφοσίωση.

Το Γραφείο Τελετών "Πολίτης Δημήτριος" το οποίο βρίσκεται στην Λευκάδα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, στέκεται δίπλα σας σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, ανθρώπινα, με διακριτικότητα και σεβασμό απέναντι σε εσάς και στον άνθρωπο σας, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επαγγελματισμό όλο το 24ωρο. 

Με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας, όπως και τις οικονομικές σας δυνατότητες το γραφείο μας διοργανώνει αξιοπρεπείς πένθιμες τελετές, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των συγγενών του εκλιπόντος.

 


 

 
 
 
Είμαστε δίπλα σας
Διακριτικά, αλλά με ουσιαστική βοήθεια το γραφείο θα σταθεί δίπλα σας, μέχρι την ολοκλήρωση της αποχαιρετιστήριας τελετής, ώστε να αποχαιρετήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με την πρέπουσα αξιοπρέπεια προσφέροντας έτσι, στον αποθανόντα την τιμή που του αρμόζει. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλες εκείνες τις διαδικασίες που χρειάζονται αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εργάζεται με συνέπεια μαζί σας για να υλοποιήσουμε όλα τα όνειρα για την δεξίωση σας, ή και άλλες ιδέες που θα βοηθήσουν να συνθέσουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

 


 

 
 
 
Ανθοστολισμοί
Κάθε τελετή είναι μοναδική και ο ρόλος του ανθοστολισμού σημαντικός. Συμβάλλει στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας αλλά και στην απόδοση της δέουσας τιμής προς τον εκλιπόντα.

Το γραφείο μας, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους οίκους ανθοδεσίας, μπορεί να αναλάβει τον πλήρη στολισμό του ναού όπου θα τελεστεί η τελετή καθώς και την παραγγελία στεφάνων. Παρέχουμε καλαισθητους και λητούς στολισμούς όπως ακριβώς απαιτεί η περίσταση, πάντοτε με ποικιλία από φρέσκα άνθη.

 


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λευκάδα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.