Οργάνωση Μνημόσυνου

 
Οργάνωση Μνημοσύνων
Πολίτης Δημήτριος | Γραφείο Τελετών Λευκάδα


Μνημόσυνο ονομάζεται η τελετή εκείνη που γίνεται σε μνήμη νεκρών. Σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, αποτελεί θρησκευτική τελετή με εξέχουσα σημασία που έχει την ίδια βαρύτητα με την κηδεία. Η εκκλησία θεωρεί το μνημόσυνο πολύ σημαντικό για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία, να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος.

Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1ου χρόνου και των 3 χρόνων από την τέλεση της κηδείας.

Το Γραφείο Τελετών "Πολίτης Δημήτριος" το οποίο βρίσκεται στην Λευκάδα, αναλαμβάνει να οργανώσει για τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα αντίστοιχα μνημόσυνα, παρέχοντας μία μνημόσυνη τελετή όπως ακριβώς την θέλετε σε οικονομικές τιμές.

 


 

 
Είμαστε δίπλα σας
Οι έμπειροι και άρτια εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενο συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας διαρκώς για να σας προτείνουν και να σας συμβουλέψουν αρμοδίως σχετικά με την πραγματοποίηση του μνημόσυνου για το δικό σας πρόσωπο, με σεβασμό, διακριτικότητα και ευαισθησία.

Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους, σε θέματα που αφορούν τα κόλλυβα και τον στολισμό δίσκου, μπορούμε να αναλάβουμε από το πρώτο μέχρι το τελικό στάδιο όλες τις διαδικασίες που αφορούν το μνημόσυνο του αγαπημένου σας προσώπου, απαλλάσσοντάς σας από περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η τιμή για ένα μνημόσυνο εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζεται να δώσουν το παρόν και τις συνοδευτικές υπηρεσίες (πχ. ανθοστολισμός εκκλησίας).

 


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λευκάδα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.