ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
Πολίτης Δημήτριος
Γραφείο Τελετών Λευκάδα - Οργάνωση Κηδειών & Μνημοσύνων


Ο θάνατος είναι ένα μοιραίο γεγονός της ζωής, ταυτόχρονα όμως αποτελεί και τον ύστατο φόρο τιμής για τους δικούς μας ανθρώπους.

Το Γραφείο Τελετών "Πολίτης Δημήτριος" το οποίο βρίσκεται στην Λευκάδα, δραστηριοποιείται από το 2008 στο χώρο της οργάνωσης τελετών και μνημοσύνων με συνέπεια, σεβασμό, διακριτικότητα και άψογο επαγγελματισμό.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, το γραφείο τελετών μας, στέκεται πάντα δίπλα στην πενθούσα οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει αναλαμβάνοντας με σεβασμό και αξιοπιστία την πλήρη οργάνωση της τελετής του αγαπημένου τους προσώπου.

 


 

 
 
Εμπειρία & Επαγγελματίσμος
Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τα πάντα, όσον αφορά στη νεκρώσιμη τελετή, φροντίζοντας και για την παραμικρή λεπτομέρεια και το στολισμό ώστε να σας διευκολύνει και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.  Επίσης, αναλαμβάνουμε την μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σωρού σε οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός Ελλάδος, καθώς και την αποτέφρωση της σωρού.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, ειδικά σε έναν τομέα ευαίσθητο όπως αυτός της τελέσεως κηδειών αγαπημένων προσώπων και φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε οικονομικές υπηρεσίες χωρίς όμως να θυσιάζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία. 

Η πολυετής πείρα μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι μερικοί από τους λόγους που ανέδειξαν το γραφείο μας ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών όλα αυτά τα χρόνια στην Λευκάδα.

 


 

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.​ Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Εξυπηρετούμε άμεσα και με υπευθυνότητα την Λευκάδα, την Ιθάκη, τη Βόνιτσα, τον Άγιο Νικόλαο, το Μεγανήσι, όλη την Αιτωλοακαρνανία, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λευκάδα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.